Download KompoZer Portable - Descarca PC Telefon Android sau IOS

KompoZer Portable
Categorie:
Programe Diverse Internet
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Editor de web WYSIWYG portabil superb

Cu KompoZer Portable obțineți un editor web portabil și puternic, pe care îl puteți lua oriunde pe un stick USB. Ca și FrontPage sau Dreamweaver, acest editor HTML gratuit funcționează pe principiul „Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți” (WYSIWYG), indiferent dacă inserați text, imagini sau obiecte multimedia. Printr-o interfață ușor de înțeles și datorită multor opțiuni de proiectare, puteți proiecta câteva site-uri cu adevărat impresionante în mișcare.

KompoZer Portable se bazează pe același motor Gecko care alimentează Firefox și Thunderbird și dispune de manager de site FTP, selector de culori, interfață cu file, editare CSS, marcare compatibilă standard, interfață complet personalizabilă, o variantă ortografică încorporată și multe altele. Pentru cei care doresc un editor HTML nu vă faceți griji - puteți săriți între modul de editare WYSIWYG și HTML folosind file.

În mintea mea, KompoZer Portable este unul dintre cei mai ușor și mai impresionanți editori web WYSIWYG pe care i-am folosit vreodată, iar faptul că se potrivește pe un stick USB este pur și simplu uimitor.

Am încercat să rezolvăm erorile cele mai frecvent raportate: * Editorul CSS nu ar trebui să adauge acele „* |” enervante șiruri în selecții mai mult * previzualizarea din caseta „Proprietăți imagine” funcționează acum * mai bun suport FTP (faceți clic dreapta în meniul contextual Manager site) * curățătorul de marcaj nu se mai blocă pe listele cuibărite * Intrați în un paragraf creează acum un nou paragraf * panoul „Credite” din caseta Despre este înapoi ;-)

Schimbări

Am încercat să rezolvăm erorile cele mai frecvent raportate: * Editorul CSS nu ar trebui să adauge acele „* |” enervante șiruri în selecții * * Previzualizarea din caseta „Proprietăți imagine” funcționează acum * mai bun suport FTP (faceți clic dreapta în meniul contextual Site Manager) * curățătorul de marcare nu se prăbușește pe listele cuibărite * Intrați în un paragraf creează acum un nou paragraf * panoul „Credite” din caseta Despre este înapoi ;-)
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: