Download Komodo Edit - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Komodo Edit
Categorie:
Programe Web
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Firefox al mediilor de programare

Dacă proiectați site-uri web pe diferite platforme, atunci aveți nevoie de un editor care să vă poată ține la curent. Komodo Edit nu numai că este platformă, ci este complet gratuit.

Komodo Edit oferă asistență pentru aproape fiecare limbă de acolo, inclusiv Perl, PHP, Python, Ruby și Tcl, plus JavaScript, CSS, HTML și XML, precum și limbi de șabloane, precum RHTML, Template-Toolkit, HTML-Smarty și Django.

Chiar dacă este gratuit, Komodo Edit nu este dezactivat de caracteristici și include tot ceea ce ați aștepta, cum ar fi completarea automată, colorarea sintaxelor și verificarea sintaxei. Și mai bine, seamănă cu Firefox, prin faptul că acceptă extensii și plug-in-uri pentru a-i extinde capabilitățile.

Totuși, acest lucru nu ar trebui să vină ca o surpriză, deoarece Komodo Edit este construit pe cod Mozilla și aceleași reguli de licență ca Firefox. Toate extensiile au fost create de comunitatea Komodo așa că, la fel ca Firefox, ești răsfățat pentru alegere.

Avantajele generale ale Komodo Edit sunt că ar trebui să vă permită să scrieți mai rapid codul și să scurtați curba de învățare a codificării pentru cei care sunt noi pentru el. Ca și în cazul Firefox, dezavantajul este că, dacă îl supraîncărcați cu suplimente, puteți confrunta conflicte de plug-in care au ca rezultat blocarea și de fapt încetiniți programarea.

Dacă sunteți în căutarea unui editor web conceput în același spirit ca Firefox, atunci Komodo Edit este o alegere excelentă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: