Download Kodu - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Kodu
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: Preview 1.1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ce se întâmplă dacă tu - sau copiii tăi - ai putea crea propriile tale jocuri? Cu Kodu acum poți și nici nu ai nevoie de abilități de programare!

Kodu este un experiment Microsoft care este încă în curs de dezvoltare. Acest lucru înseamnă că vă puteți aștepta la câteva erori și la un accident ciudat, dar în afară de asta este perfect utilizabil. Iar ceea ce veți găsi în Kodu va fi radical diferit de orice alt editor de codare. Este un mediu de programare orientat către copii care permite oricui să-și construiască propriile jocuri, fără să scrie o singură linie de cod.

Kodu prezintă un design atrăgător care îl face să se simtă ca un joc de unul singur. Include lecții și jocuri de probă pentru a vă începe și a face lucrurile și mai ușoare. Veți găsi o mână de obiecte, personaje și obstacole gata făcute, pe care le puteți aranja cu tastatură și mouse și să programați cu un sistem special de carduri.

Există unele limitări evidente pentru Kodu, deoarece este destinat copiilor cu puțină sau deloc experiență în codificare. Cu toate acestea, este o modalitate distractivă și plină de culoare de a-i începe în hobby-ul de a crea jocuri video.

Kodu este o aplicație intuitivă orientată către puști, cu care îți poți crea cu ușurință propriile jocuri video - nu sunt necesare abilități de codare!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: