Download Kobo - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Kobo
Categorie:
Programe Scris
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cititor ebook atractiv cu magazin de e-book încorporat

Kobo este o platformă de ebook care include propriul său magazin și mai multe aplicații, una pentru fiecare platformă diferită, astfel încât să puteți citi cărți electronice pe practic orice dispozitiv.

În cazul Windows, clientul desktop Kobo vă oferă acces la magazinul de cărți electronice Kobo, plus un organizator prietenos pentru a gestiona cărțile din biblioteca dvs. Puteți cumpăra titluri recente, căutați listele de best-seller-uri și, de asemenea, puteți descărca sute de cărți electronice gratuit pentru dvs., majoritatea sunt clasici ai literaturii. Toate cărțile din biblioteca dvs. pot fi sincronizate cu clientul Kobo de pe alte dispozitive.

Kobo are o interfață frumos proiectată, cu un meniu curat pe partea stângă. Cărțile se deschid pe o fereastră separată - cu vizualizare opțională pe ecran complet - și sunt destul de confortabile pentru citit. Dezavantaj, Kobo nu include atât de multe opțiuni de configurare ca alte programe similare. Nu puteți personaliza culoarea de fundal, adăuga note sau puteți schimba fontul text, pentru a numi câteva.

În termeni generali, Kobo pare o opțiune interesantă dacă doriți să începeți cu cărțile electronice. Dacă sunteți în căutarea unei platforme de vânzare ebook mai puternice și a unui cititor mai bogat în funcții, va trebui să căutați în altă parte.

Kobo este un client ebook frumos proiectat, care include acces la un magazin online de cărți electronice și poate fi sincronizat perfect cu alte dispozitive.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: