Download KNCTR - Descarca PC Telefon Android sau IOS

KNCTR
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sunați orice telefon fix sau telefon mobil din America de Nord gratuit, dar nu pentru distracție

Dacă intenționați să efectuați apeluri la un număr din America de Nord și aveți acces la un PC Windows și un microfon, atunci KNCTR vă poate economisi bani . Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația, să vă asigurați că aveți Adobe Flash Player instalat, să vă înscrieți și sunteți bine să mergeți.

Apeluri gratuite

Să începem vorbind despre ceea ce KNCTR face bine. Odată ce programul este instalat și sunteți înregistrat, puteți introduce orice număr de telefon american sau canadian cu 10 cifre și să îl sunați. Pe gratis. După câteva apeluri de test, pot confirma că calitatea audio este bună pe ambele părți (chiar dacă am apelat la un număr greșit când l-am testat), iar utilizarea lui este plăcută și ușoară odată ce programul este configurat.

Deci, cu condiția să aveți toate echipamentele , sunteți gata de plecare.

Merge și funcționează bine. Din păcate, acest lucru nu face bine . Întregul program rulează pe Adobe Flash, deci trebuie instalat acest lucru pentru a-l pune în funcțiune. După instalarea acestui lucru, trebuie să vă înregistrați.

Interfață slabă și configurare enervantă

Din nou, înregistrarea pare destul de ușoară, dar parcă nu a reușit până când am repornit computerul. Asta și faptul că KNCTR dorea un nume, număr de telefon, sex și e-mail, fără nicio indicație clară pentru ce vor fi utilizate datele - deși pentru a fi clar, nu am primit niciun mesaj spam sau junk mail de la instalare.

În sfârșit, există programul în sine. Nu există opțiuni de personalizare, iar fereastra minusculă și care nu poate fi scalată este plină de reclame și file care nu sunt relevante pentru funcția principală de a efectua apeluri telefonice - deși din partea în plus aceste anunțuri invazive păstrează KNCTR liber.

Probabil că merită necazul

Dacă efectuați apeluri în SUA, în special către cineva care nu este conectat frecvent la un serviciu precum Skype, atunci KNCTR merită efortul . Este un serviciu bun, dar până când interfața este redusă, este greu de recomandat ca software.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: