Download Kindle Previewer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Kindle Previewer
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație gratuită pentru autori

Kindle Previewer este o aplicație specială pentru desktop care afișează modul în care vor apărea cărțile electronice atunci când sunt citite folosind un Kindle. Acesta este un adevărat element favorabil pentru autori și editori care trebuie să știe dacă o carte este expusă profesional înainte de a fi lansată pentru ca persoanele să cumpere.

Pregătirea pentru lansare

Unul dintre lucrurile grozave despre Kindle Previewer este faptul că aplicația este foarte ușor de utilizat. Odată ce a fost instalat, utilizatorii au posibilitatea de a încărca eBook-ul la alegere și de a-l deschide direct cu aplicația. Există mai multe instrumente diferite din care să ajute la ajustarea modului în care eBook-ul pare ușor, deși unele dintre aplicațiile mai avansate vin cu un cost mic. Ca și Kindle în sine, aspectul de ansamblu al aplicației este cam neclar.

Realizarea machetei perfecte

Oricine intenționează să lanseze un eBook pe Kindle trebuie să se asigure că își ia timpul pentru a verifica Kindle Previewer. În timp ce această aplicație afișează cu exactitate formatele și setările Kindle, persoanele care speră, de asemenea, că eBook-ul lor va fi disponibil pentru alte tipuri de dispozitive, cum ar fi tabletele, trebuie să ia act de faptul că formatarea exactă poate varia.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: