Download Kid3 - Audio Tagger - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Kid3 - Audio Tagger
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Curați-vă muzica cu ajutorul Auto Tagger Kid3

În timp ce era digitală a făcut mult mai ușor să stocheze cantități mari de muzică, în curând apare o altă problemă pe măsură ce acele melodii și albume cresc. Sortarea etichetelor de identificare ale fișierelor poate fi un coșmar, mai ales dacă software-ul tău de extragere a muzicii nu este de încredere sau pur și simplu uiți să îl completezi. MP3-urile mai vechi și alte formate de fișiere pot să nu aibă deloc date de identificare. Programele precum Kid3 sunt ideale pentru completarea acestor informații, plus că sunt gratuite.

Obțineți etichetele respective în comandă

Kid3 Auto Tagger este un program foarte simplist, dar este foarte util. Puteți vizualiza și edita etichete de informații pe o varietate de fișiere de sunet, făcând mai ușor decât oricând să completați toate informațiile pertinente. Cel mai util este capacitatea de a face aceste fișiere în loturi. Kid3 gestionează toate aceste formate de fișiere, MP3, Ogg / Vorbis, FLAC, MPC, MP4 / AAC, MP2 și multe altele. Puteți edita etichete ID3, versiunile 1.1, 2.3, 2.4 și mai multe sau puteți converti una în alta. Puteți genera automat aceste informații din numele fișierelor existente. Cu puteri de import și chiar editare lirică, Kid3 Auto Tagger este foarte mult pentru a rezolva multe probleme de înregistrare audio.

Sortează sunetul

Auto Tagger Kid3 nu are dezavantaje majore, acoperă o mulțime de baze și nu este liber. Puteți gestiona o bibliotecă întreagă cu acest lucru. Cu toate acestea, software-ul este puțin de bază și are nevoie de o utilizare mai bună. Dacă acest lucru nu vă deranjează, vă veți bucura de utilizarea Kid3.

Kid3 - Audio Tagger acceptă următoarele formate

MP3, Ogg, FLAC

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: