Download Keycounter - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Keycounter
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Numărați și analizați activitatea tastaturii dvs.

Prima dată când am văzut acest program, m-am gândit că ar putea fi cea mai inutilă invenție de la un banjo cu coarde.

Cu toate acestea, în urma inspecțiilor suplimentare, pot vedea că Keycounter are unele utilizări practice, în special pentru scriitorii care doresc să urmărească atunci când sunt cel mai inspirat. Pur și simplu, Keycounter urmărește cantitatea de lovituri pe care le-ați dat pe tastatură. Programul urmărește apăsările de taste pe minut și dacă mouse-ul s-a mișcat sau nu.

Pentru scriitori, Keycounter este un mod util de a vedea când ești cel mai prolific, deși, din păcate, nu există nicio modalitate de a spune ce făceai într-un anumit moment în timp - trebuie să faci o notă separată pentru ca tu să te nu vă amestecați activitatea de scriere autentică cu trimiterea de e-mailuri sau folosirea timpului liber. Rezultatele sunt afișate în format grafic, astfel încât să puteți vedea cu ușurință momentul în care a fost momentul dvs. de vârf. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a exporta aceste date.

Simplu și eficient, Keycounter vă oferă un control deplin asupra activității tastaturii dvs. și poate ajuta scriitorii să urmărească perioadele lor cele mai productive.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: