Download Keyboard Tweaker - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Keyboard Tweaker
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Transformați o tastatură standard într-un centru multimedia

Comenzile rapide de la tastatură vor fi încântate să aibă o aplicație precum Keyboard Tweaker, unde puteți configura combinații de taste personalizate pentru a declanșa orice program.

Keyboard Tweaker nu iese în evidență pentru designul interfeței sale, care ar putea fi îmbunătățit foarte mult. Cu toate acestea, poate face computerul mai ușor și mai rapid de utilizat, deoarece puteți seta combinații pentru aplicațiile dvs. cele mai frecvent utilizate și, în afară de aceasta, o comandă rapidă de la tastatură este de obicei mai rapidă decât folosirea mouse-ului.

Combinațiile create cu Keyboard Tweaker pot fi realizate cu orice cheie plus modificatorii obișnuiți (Control, Alt și Shift). Programul vă va spune dacă combinația aleasă este deja în uz.

De asemenea, programul deschide nu numai aplicații, ci și fișiere asociate cu un anumit program (MP3, JPG ...) și adrese web, precum și vă permit să rotiți volumul în sus și în jos.

Cu Keyboard Tweaker puteți atribui comenzi rapide de la tastatură aplicațiilor preferate, adreselor web și multe altele.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: