Download Kega Fusion - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Kega Fusion
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8 | Versiune: 3.64
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Kega Fusion este un emulator al vechilor console Sega. Rezultatul multor ani de dezvoltare, acceptă sisteme SG1000, SC3000, Master System, Game Gear, Genesis / Megadrive, SegaCD / MegaCD și 32X, atât timp cât ai fișierul de imagine ROM corect.

Pe măsură ce emulatorii merg, Kega Fusion este una impresionantă. Este ușor și foarte ușor de utilizat. Imaginile ROM pot fi glisate deasupra interfeței pentru a începe imediat, iar jocurile rulează foarte bine. Deși nu va câștiga niciun premiu pentru atractivitate, interfața Windows standard îl face relativ ușor de utilizat.

Opțiunile sale vă permit să vă setați controalele pentru fiecare sistem de consolă și există o mulțime de opțiuni video și sunet. Kega Fusion are chiar și „scanline” opționale pentru acel efect efect TV real. Este important de subliniat faptul că Kega Fusion trebuie utilizat doar cu Roms deținute și nu cu fișiere copiate.

Kega Fusion este un emulator Sega stabil și ușor de utilizat, care vă permite să rulați cu ușurință jocuri clasice din sistemele de console acum defuncte.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: