Download KaraFun - Descarca PC Telefon Android sau IOS

KaraFun
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O experiență de Karaoke completă

KaraFun este un serviciu de abonament disponibil pe un computer sau pe un dispozitiv mobil. În esență, este o bază de date cu melodii înregistrate profesional pentru karaoke. Software-ul include coloanele sonore de pe ecran versuri și diverse opțiuni de sunet pentru a adapta întreaga experiență.

Distracție fantastică pentru cei care iubesc să cânte

KaraFun poartă o bibliotecă extrem de impresionantă de peste 24000 de melodii înregistrate profesional pentru fiecare serviciu. Există opțiuni pentru a controla tonul de timp și tonul coloanelor sonore, oferind utilizatorului un control complet asupra calității și ajustărilor. Există diverse planuri de abonament, inclusiv scheme pentru zone publice care ar beneficia de un serviciu de karaoke. Este important de reținut că înregistrările sunt realizate de ingineri de sunet profesioniști în studiourile de muzică care asigură un sunet de înaltă calitate. O caracteristică drăguță este opțiunea de a controla toate formele vocale, așa că dacă doriți să cântați împreună cu vocea originală puteți!

Pur și simplu Sing-a-long

KaraFun este atât de ușor de utilizat. Pur și simplu alegeți o melodie din vasta bibliotecă de muzică oferită și cântați împreună cu reprezentarea grafică a versurilor pe ecran. Cu versiuni pentru dispozitive mobile, precum și pe computer, este complet în funcție. Un plus fabulos la orice petrecere în noaptea de Karafun este garantat pentru a ridica oamenii și să cânte.

Mai bună internaționalizare - numele fișierelor și directoarelor Unicode sunt acceptate Gestionarea îmbunătățită a fișierelor corupte. Îmbunătățirea generală a stabilității Textul vertical este acum memorat cu z și ar trebui să apară întotdeauna în ordinea corectă. Soluționează o problemă legată de adresele URL Corectată o problemă în biblioteca editorului Unele pictograme se modifică în jucător

Schimbări

Mai bună internaționalizare - numele fișierelor și directoarelor Unicode sunt acceptate Gestionarea îmbunătățită a fișierelor corupte. Îmbunătățirile generale ale stabilității Textul vertical este acum memorat cu z și ar trebui să apară întotdeauna în ordinea corectă. Soluționează o problemă legată de adresele URL Corectată o problemă în biblioteca editorului Câteva pictograme modificate în jucător
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII