Download Kabloom - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri Desene
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Insule plutitoare, flori, copaci, apa si elefanti. Gandeste-te la toate impreuna si vei descoperi Kabloom, o lume minunata de distractie si relaxare.

Hraneste pamantul cu picaturi de ploaie, ajuta copacii sa creasca si lumea va incepe sa se transforme. Poti explora teritoriul cat de mult vrei. Jocul se termina atunci cand reusesti sa aduni cel putin sase fructe.
Controlul se face prin intermediul mouseului si a tastaturii, foarte simplu. Grafica este destul de ok si nu va da batai de cap PC-ului prea mult, iar sunetul adauga o atmosfera excelenta.

Un lucru frumos despre Kabloom este acela ca acesta poate fi destul de lung sau scurt, dupa cum doriti. Nu trebuie, de exemplu, sa colectezi doar fructe, ci poti pur si simplu sa te concentrezi pe creearea de paduri pline de copaci frumosi.

Kabloom este un joc dezvoltat independent si este total gratuit, dar exista si unele avantaje cu toate acestea. De exemplu nu poti salva progresul tau in joc, iar astfel vei pierde intreaga ta creatie. Insa merita incercat pentru o portie distractiva de joaca!
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: