Download jZip - Descarca PC Telefon Android sau IOS

jZip
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument gratuit, rapid și flexibil de decompresie

JZip este o platformă completă pentru gestionarea fișierelor comprimate. Pe lângă comprimare și decomprimare, permite utilizatorului să aleagă cât spațiu să economisească, să previzualizeze fișierele și să le protejeze cu o parolă.

O altă funcție care a devenit critică în acest tip de program este integrarea în Windows Explorer care permite navigarea în fișierele comprimate. Pe scurt, acesta este un program care are funcțiile cel mai des utilizate într-un compresor, fără opțiuni avansate, care uneori servesc doar pentru a reîncărca interfața și a confunda utilizatorii cu mai puțină experiență. Dezvoltatorii susțin că este jZip este bazat pe tehnologia dovedită și fiabilă cu 7-Zip. Tehnologia 7-Zip este, practic, foarte rapidă și realizează raporturi de compresie pe care dezvoltatorii susțin că sunt mai mari sau echivalente cu alte programe de compresie. jZip este pe deplin compatibil cu toate actualele dvs. Zip, RAR, 7z și multe alte formate, astfel încât dacă sunteți în căutarea unei modificări, este posibil să fie.

Rapid, gratuit și de încredere, dacă te-ai săturat de WinZip care îți cere bani sau nu îți place WinRAR, aceasta este o soluție superbă gratuită.

jZip acceptă următoarele formate

Zip, RAR, TAR, GZip, 7-Zip

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: