Download Just Cause 4 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Just Cause 4
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Asuma-te pe Gabriela umbrită și organizația Mâna Neagră în acest joc de acțiune-aventură. Preia controlul mașinilor, motocicletelor, elicopterelor, avioanelor și chiar a costumelor de aripă pentru a lupta împotriva celei mai mari armate private din țara ficțională din America de Sud Solís. Intrați într-o lume deschisă fascinantă a violenței și corupției.

Modul de joc

În Just Cause 4 joci rolul mercenarului Rico Rodriguez într-o continuare a tranzacțiilor anterioare Just Cause. Folosind toate armele și vehiculele de care dispui, vei lupta cu soldații armatei private a Mânii Negre și sprijini rebeliunea împotriva liderului Gabriela Morales. Cea mai recentă versiune a jocului folosește motorul unic de joc Apex pentru a genera condiții meteorologice extreme și fizică, cu un accent sporit pe terenul vertical față de versiunile anterioare. Jucătorul participă la bătălii scandaloase la taifunuri și furtuni de nisip, în timp ce se îmbarcă într-o căutare în stil sandbox pentru a descoperi misterele trecutului Rico.

Fără rușine Clichéd Acțiune

Versiunile anterioare ale francizei Just Cause au fost criticate pentru poveștile lor cheesy, iar cea mai recentă versiune ține de această tradiție; cu toate acestea, funcționează cu fizica nouă și îmbunătățită și cu violența peste cap. Elementul vertical al gameplay-ului servește pentru ca jocul să fie chiar mai bun decât predecesorii săi și o rată adecvată pentru serie.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: