Download Joypad - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Joypad
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista | Versiune: Desktop Client 1.2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Clientul desktop Joypad transformă iPhone-ul dvs. într-un controler wireless pentru computer sau Mac.

Pentru a utiliza Joypad trebuie să instalați aplicația pe iPhone și un client desktop pe Mac sau PC. Ambele dispozitive trebuie conectate la aceeași rețea WiFi. Clientul de desktop Joypad ar trebui să descopere automat iPhone-ul dvs. este aplicația care rulează, dar dacă nu, puteți deschide setări și introduceți manual adresa MAC a telefonului dvs. care vă este oferită în aplicație.

De îndată ce lumina de conectare devine verde, veți putea utiliza Joypad. Versiunea lite vine cu un „pad”, bazat pe vechiul Nintendo Entertainment System. Actualizați și există o serie de plăci de bucurie mai moderne pe care le puteți utiliza. Fiecare buton al joypadului poate fi configurat pe o cheie corespunzătoare și se pot salva diverse configurații.

În timp ce tastele joypad nu se potrivesc niciodată cu adevărat, Joypad este destul de bun. Jucând jocuri arcade flash a funcționat foarte bine, la fel ca și jocurile vechi printr-un emulator. Deoarece Joypad se conectează prin WiFi, este esențial ca conexiunea dvs. să fie stabilă și să nu fie supraîncărcată sau să suferă de decalaj. Pacat ca bluetooth-ul nu este acceptat, așa cum au iPhone-urile și Mac-urile, la fel ca multe laptopuri pentru PC.

Joypad este o aplicație excelentă pentru controlorul jocului, care răspunde și poate fi configurabilă. Dacă urăști să te joci cu ajutorul tastaturilor, acesta ar putea fi doar lucrul tău - sper doar că nimeni nu te sună la mijlocul jocului!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: