Download Joe Danger 2: The Movie - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Joe Danger 2: The Movie
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Joe Danger 2: The Movie, continuă distracția originală bazată pe fizică în timp ce extinde repertoriul de abilități omonim al cascadorului cu o selecție mai largă de vehicule.

Cel mai îndrăzneț diavol

În primul joc, Joe a încercat să se restabilească drept cel mai mare îndrăzneț din lume . Așadar, după ce și-a atins obiectivul, unde ar putea merge el în continuare? Unde altundeva decât propriul său film!

Făcându-i pe Joe vedeta propriei sale escapade cinematografice, deschide ușa către zeci de noi căi. În timp ce inițialul Joe Danger era limitat la motociclete, deoarece micul erou a zburat peste mașini și autobuze, setarea celuloidului îi permite să se deplaseze între setări și vehicule pentru a se asigura că nici două scene nu sunt niciodată aceleași.

Acest lucru îl vede pe cascadorul să folosească biciclete, schiuri, cărucioare de mină, jetpack-uri și o serie de alte mașini, întrucât acest pasaj al unui film trece de la aventura arheologică la thriller-ul spion. Creează un joc interesant și variat ... dar mă bucur că nu trebuie să vizionez filmul pe care îl face Joe.

În ciuda gamei de transport utilizate, controalele de bază sunt similare pentru fiecare. Pe un control-pad se traduce prin butoanele de declanșare care controlează accelerarea și inversarea, în timp ce butoanele frontale controlează impulsul, rața / scufundarea și cascadoriile. Acest lucru lasă stickul analog pentru a controla centrul de echilibru al lui Joe, ceea ce îi permite să se răsucească și să se rotească în aer - și, la puncte setate, să se miște între cele trei benzi care alcătuiesc multe dintre niveluri.

Cascadorii obraznice

Aceste controale constituie o experiență surprinzător de naturală, care este înrăutățită doar de dificultatea unor etape. Există mai multe niveluri care sunt incredibil de provocatoare , cu obstacole care trec peste un ritm fulgerător și pe dușmanii de pe ecran ai lui Joe care încearcă să-l alunge din scenă.

Scopul principal al fiecărui nivel este de a atinge pavilionul la bord, dar acesta este completat de zeci de alte provocări. Adesea, acestea colectează pur și simplu oricare dintre diferitele articole împrăștiate prin niveluri, dar pot include, de asemenea, obiective precum dezactivarea rachetelor sau strecurarea senzorilor de alarmă din trecut pentru a ajunge la linia nedetectată. Singura problemă este că colecționarii se simt ca umplutori , forțându-vă să reveniți în misiuni pentru a câștiga stele suplimentare, astfel încât să puteți debloca etapele ulterioare.

Preferatul meu al acestor provocări suplimentare vine sub forma unui Paperboy și un nivel de bowling din „ Scene șterse ”. În primul dintre acestea, Joe trebuie să doboare alți piloti, aruncându-i ziarele, creând o răsucire distractivă asupra mecanicii de bază.

Bowling este în contrast cu acest tip de joc unic care pervertește mecanicul principal (într-un mod bun). Aici, tot ce trebuie să faci este să te îndrepți spre o rampă și să lansezi micuțul cascador spre cer pentru a-l ghida în pini. Acest lucru îmbină abilitățile de bază ale bicicletei cu un nou set de abilități în aer , în timp ce încercați să obțineți unghiul potrivit pentru a-ți reduce tot obiectivul.

Provocare comică

Dificultatea lui Joe Danger 2 este completată de stilul său îndrăzneț. Aspectul comic al acțiunii este fantastic, plin de personaje mai mari decât viața și culori vii de bomboane - dar este atât de aglomerat încât uneori devine dificil să taci diferite elemente atunci când te miști cu viteză.

La unele niveluri nu este o problemă uriașă. Etapele mai lente îți oferă timp pentru procesarea acțiunii, iar anumite zone mai scurte pot fi memorate pur și simplu. Cu toate acestea, există câteva ocazii în care jocul aruncă mai mult asupra ta decât este de gestionat .

Problemele apar în jurul nivelurilor mai lungi, necontrolate. Memorizarea acestora se dovedește incredibil de provocatoare, deoarece fiecare repornire vă trimite până la început . Pentru a înrăutăți lucrurile, unele dintre aceste etape te îngroșează împotriva unor răufăcători care aruncă la întâmplare tot felul de obstacole în calea ta, care trebuie evitate.

Acest lucru mi s-a dovedit furios, din când în când, m-am simțit înșelat de modul în care jocul m-a aruncat înapoi la începutul unui nivel frustrant. Și chiar și selecția veselă de muzică stilată de film dramatic nu a făcut nimic pentru a-mi ridica starea de spirit.

Este complicat

Joe Danger 2: Filmul este o abordare fermecătoare pe formula de curse bazată pe trucuri . Deși nu este la fel de pur în accentul său cu titluri precum Trials , gama de vehicule și provocări îl păstrează proaspăt și distractiv pentru toți - chiar dacă uneori aspectul și accesibilitatea mai accesibile sunt în contradicție cu dificultatea.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: