Download JKVSRG English and Tamil Translator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

JKVSRG English and Tamil Translator
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit de tradus între engleză și tamilă

JKVSRG English and Tamil Translator este o instalație software care va permite utilizatorilor să traducă documente și texte între limbile engleză și tamilă. Acest lucru este extrem de util în scopuri profesionale și poate fi o metodă excelentă pentru a perfecționa în continuare abilitățile gramaticale și de vocabular. Acesta este freeware și nu se percepe nicio taxă asociată cu o descărcare.

Funcționalități și caracteristici principale

JKVSRG English and Tamil Translator este capabil să lucreze împreună cu documentele .TXT standard. Cu toate acestea, utilizatorii pot alege formatul de ieșire ca .TXT sau .DOC. Acest lucru este benefic dacă fișierul trebuie exportat într-un program Windows, cum ar fi Microsoft Office. Interfața în sine este lipsită de orice elemente străine, astfel încât utilizatorii nu vor trebui să aibă experiență anterioară. Unele opțiuni de bază oferite în meniul găsit în partea de sus a paginii includ posibilitatea de a deschide un fișier, de a traduce o porțiune specifică de text și de a salva acest fișier într-un folder separat.

Alte instrumente

Pe lângă funcționarea ca traducător de bază, JKVSRG Translator de engleză și tamilă poate transforma textul în vorbire. Acesta a fost proiectat pentru a funcționa cu sistemul de operare Windows 8.1, iar dimensiunea totală a fișierului său este de doar 4,8 megabyți.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: