Download Jigsaws Galore Free Edition - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Jigsaws Galore Free Edition
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jigsaws Galore Free Edition este versiunea gratuită a foarte popularului joc Jigsaws Galore. Jucătorilor li se oferă un număr mare de puzzle-uri diferite pentru a pune la dispoziție funcții complet personalizabile care le permit să aleagă stilul și dimensiunea puzzle-ului și chiar numărul de piese cu care trebuie să lucreze.

Împărțindu-l împreună

Unul dintre lucrurile frumoase despre acest joc este că jucătorii se pot distra creând puzzle-uri din fotografiile din colecția lor. Aceste puzzle-uri pot fi apoi trimise membrilor familiei și prietenilor, astfel încât să le poată pune împreună. Există o mulțime de caracteristici pentru a juca, cum ar fi dimensiunea pieselor și schemele de culori, deși aceasta este o versiune gratuită, jucătorii care sunt familiarizați cu Jigsaws Galore pot descoperi că unele dintre caracteristicile lor favorite lipsesc din versiunea gratuită.

Puzzling Fun or Dull Game?

Cât de distractiv găsești Jigsaws Galore Free Edition va depinde în cele din urmă de cât de mult îți place să faci puzzle-uri. Cu toate acestea, adevărații fani ai puzzle-ului sunt siguri că se vor distra ore în șir, punând laolaltă piesele și chiar își creează propriile puzzle-uri pentru a se amuza și pe prietenii lor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: