Download Jet Screenshot - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Jet Screenshot
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Capturați și publicați imagini în cel mai scurt timp

Cât de des trebuie să partajați o captură de ecran online? Indiferent dacă este doar pentru probleme amuzante sau profesionale serioase, Jet Screenshot face o briză.

Ca instrument de captare a ecranului, trebuie să spun că Screenshot Jet este puțin limitat: oferă doar două moduri de captare (ecran complet și regiunea selectată de utilizator) și unele funcții de editare de bază, cum ar fi adăugarea de text, decuparea imaginii și marcarea anumitor zone din dvs. captură de ecran cu un stilou.

Funcția principală din Jet Screenshot este însă posibilitatea de a publica oricare dintre aceste imagini capturate direct pe un server FTP. Puteți utiliza propriul server sau puteți folosi cel oferit de Jet Screenshot, care, evident, are câteva limitări în ceea ce privește dimensiunea și stocarea.

În orice caz, acesta este probabil cel mai rapid și simplu mod de a obține imaginile capturate online. Singurul lucru pe care Jet Screenshot trebuie să-l îmbunătățească este metoda folosită pentru a vă arăta link-ul web al imaginii dvs. recent încărcate: actualul sfat al balonului nu este cu siguranță foarte ușor de utilizat.

Cu Jet Screenshot puteți captura și partaja imagini online în doar câteva clicuri.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: