Download jDownloader Portable - Descarca PC Telefon Android sau IOS

jDownloader Portable
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcați mai rapid și mai ușor din serviciile de găzduire de fișiere

jDownloader este un descărcător de fișiere care vă permite să descărcați rapid și eficient fișierele de la serviciile de găzduire de fișiere precum Mediafire, 4Shared și altele.

Descărcați de la cele mai bune servicii de găzduire

Descărcarea fișierelor din serviciile de găzduire de fișiere poate fi un proces care consumă mult timp, în principal datorită limitărilor și vitezei de descărcare lente. Totuși, numeroasele caracteristici oferite de acest program vă permit să ocoliți obstacolul și să vă bucurați de descărcări mai rapide într-o modă ușoară și ușor de gestionat.

Ca exemplu: jDownloader vă permite să creați liste foarte lungi de descărcări, astfel încât să le puteți descărca în succesiune, una după alta, sau chiar simultan, ceea ce înseamnă că puteți economisi mult timp.

Iată câteva exemple de caracteristici pe care le veți găsi în program:

- Nu mai aveți timp de așteptare când atingeți limita dvs. zilnică de descărcare

- Alocați o nouă adresă IP unui titular de cont gratuit al unui serviciu de găzduire

- Descărcați simultan câte fișiere doriți, chiar și de la diferite gazde

- Management excelent al contului premium pentru toate serviciile de găzduire existente

- Abilitatea de a întrerupe și relua descărcarea oricând doriți

Este rar că jDownloader te lasă în față. Uneori se întâmplă ca descărcările întrerupte să nu poată fi recuperate cu succes, dar acest lucru nu se întâmplă foarte des - în general, programul este solid și bine realizat.

De asemenea, potrivit pentru utilizatorii mai puțin experimentați

Utilizarea JDownloader este ușoară. Primul lucru de făcut este să copiați adresa URL a paginii (a RapidShare sau a oricărui alt serviciu de găzduire de fișiere) care conține fișierul care urmează să fie descărcat. Uneori descoperiți că fișierele mari care au fost împărțite în mai multe fișiere comprimate (de obicei RAR) pentru a le face mai mici: jDownloader recunoaște mai multe adrese pe care le copiați în clipboard și le „separă” automat. Aceasta înseamnă că puteți copia și insera o mulțime de adrese URL în program fără a vă face griji pentru nimic.

După ce ați lipit adresele de Internet în fereastra Adăugare URL , faceți clic pe interfața Redare pentru a începe descărcarea.

Dacă nu aveți un cont premium pentru serviciul de găzduire pe care îl utilizați pentru descărcare, poate fi necesar să așteptați ceva timp (de obicei un minut) înainte de a începe descărcarea. În acest caz, jDownloader va gestiona procesul fără a fi nevoie să faceți clic pe nimic.

O altă limitare a conturilor gratuite pe care le primiți de la unele gazde, este că acestea limitează numărul de megabyte descărcate pe zi. Când atingeți această limită, va trebui să așteptați un pic înainte de a putea începe din nou descărcarea; jDownloader vă permite totuși să obțineți un nou IP „proaspăt”, astfel încât să puteți începe descărcarea imediată.

Doar apăsați butonul Obțineți un nou buton IP (două săgeți albastre în partea dreaptă sus a interfeței) și în câteva secunde (în loc de câteva ore!) Veți fi gata să începeți descărcarea.

Un manager de descărcare completă

Cine descarcă fișiere, chiar sporadic, de la unul dintre numeroasele servicii de găzduire de fișiere existente pe Web, va aprecia jDownloader dintr-un singur motiv: îți ușurează viața. Este un manager de descărcare completă a serviciilor.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: