Download IZArc - Descarca PC Telefon Android sau IOS

IZArc
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un utilitar complet de arhivă

IZArc este un utilitar care va decomprima formate de tone precum ZIP și RAR, astfel încât, de fiecare dată când primiți un fișier comprimat , veți putea să îl gestionați,

Arhivele comprimate sunt o modalitate utilă de a împărtăși datele online: pot conține mai multe fișiere și foldere și de obicei ocupă mai puțin spațiu. Există numeroase formate de compresie și algoritmi, dar cu IZArc puteți gestiona cu ușurință toate.

Acest utilitar puternic de comprimare acceptă zeci de formate, inclusiv ACE, 7-ZIP, ISO, LZH, RAR, TAR și, desigur, ZIP. Programul poate fi integrat perfect cu Windows Explorer, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi fără a fi necesar să deschideți interfața.

Lucrul cu IZArc este foarte ușor. Aveți acces la principalele funcții din meniul contextual Windows Explorer și puteți, de asemenea, să trageți și să fixați fișierele și folderele din interfața sa. IZArc include funcții interesante, cum ar fi suport pentru criptare, seturi cu mai multe volume, scanarea virușilor și posibilitatea de a crea un fișier EXE care va extrage datele comprimate doar făcând dublu clic pe el.

Cea mai recentă versiune a IZArc, 4.0 Beta 1, nu este atât de diferită de cele anterioare, cel puțin în aparență. Programul pare să fi îmbunătățit modul în care funcționează cu fișierele comprimate cu mai multe folderuri, ceea ce înseamnă că nu veți pierde niciun subfolder sau fișier atunci când le extindeți.

IZArc este un utilitar puternic de compresie gratuit, cu suport pentru mai multe formate și o mulțime de instrumente suplimentare interesante.

Soluție de extragere a folderelor dintr-o arhivă folosind Drag and Drop Fixed: Când se creează arhive, IZArc folosește DOS path separator ("") în loc de Unix One ("/") Fișiere de gestionare fixe cu "[" caracter cu numele de deschidere fixă 7- Arhive zip cu nume de fișiere criptate Resetare fixă a coloanelor listei Sortare fixă a listei de fișiere după „Tip fișier” Comandă filă fixată Fixed: După ștergerea unor fișiere în Style Display Explorer, rădăcina arhivei este selectată în loc să păstreze directorul curent Soluționat: Când adăugați unele fișiere într-o arhivă în stilul de afișare a Explorer, acestea sunt întotdeauna adăugate sub rădăcina arhivei, în loc să le adăugați în directorul curent Suport adăugat pentru arhive multifuncționale cu 7-Zip (deschide și extrage) Adăugat suport pentru 7 -Zip Metoda de compresie LZMA2 Adăugat o opțiune pentru a seta toate tipurile de fișiere acceptate în timpul instalării nesupravegheate (silențioase) folosind / ArcTypes = ALL switch

Schimbări

Soluție de extragere a folderelor dintr-o arhivă folosind Drag and Drop Fixed: Când se creează arhive, IZArc folosește DOS path separator ("") în loc de Unix One ("/") Fișiere de gestionare fixe cu "[" caracter cu numele de deschidere fixă 7- Arhive zip cu nume de fișiere criptate Resetare fixă a coloanelor de list Sortare fixă a listei de fișiere după „Tip fișier” Comanda filelor fixate Fixed: După șterse unele fișiere din Explorer Display Style, rădăcina arhivei este selectată în loc să păstreze directorul curent Soluționat: Când adăugați unele fișiere într-o arhivă în stilul de afișare a Explorer, acestea sunt întotdeauna adăugate sub rădăcina arhivei, în loc să le adăugați în directorul curent Suport adăugat pentru arhive multifuncționale cu 7-Zip (deschide și extrage) Adăugat suport pentru 7 -Zip Metoda de compresie LZMA2 Adăugat o opțiune pentru a seta toate tipurile de fișiere acceptate în timpul instalării nesupravegheate (silențioase) folosind / ArcTypes = ALL switch
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: