Download Ittle Dew - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Ittle Dew
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ittle Dew este un joc de acțiune și aventură, care amintește foarte mult de părțile din seria Zelda . Jocul are un ton satiric, plin de umor, care completează încântător numeroasele puzzle-uri din joc.

Ittle Dew nu este despre originalitate, ci mai degrabă este o parodie a seriei Zelda cu un scenariu foarte familiar (ești blocat pe o insulă deșertată și trebuie să evadezi). Din fericire, jocul nu se ia niciodată în serios și aruncă distracție la tot prin personajul vulpei minunat sărat.

Joc de stil vechi, bazat pe aventuri, cu puzzle-uri de rezolvat

Fanii jocurilor de aventură pe consolă din anii ’90 nu ar trebui să-și piardă timpul în descărcarea și jocul Ittle Dew. Deasupra și dincolo de aspectele parodice și neplăcute, este un joc de succes, care se aruncă cu distracție la jocurile Zelda și Paper Mario .

Pentru a avansa în Ittle Dew, trebuie să colectați comori care vă oferă noi puteri (foc, teleportare, gheață etc.) și vă permit să vă continuați aventura. Navigarea în numeroasele temnițe din Ittle Dew se bazează în principal pe rezolvarea de puzzle-uri și te face cu adevărat să te gândești, un aspect al acestui joc foarte distractiv care te va face să uiți că bătăliile nu sunt foarte interesante sau provocatoare.

Verdictul nostru: o bijuterie pentru aventurierii din vechile școli

Jucătorii care caută un joc de acțiune palpitant pot transmite acest lucru: în mod clar, nu este locul unde Ittle Dew excelează. În ceea ce privește puzzle-urile și umorul, jocul atinge amprenta. A trebuie să joace pentru fanii genului cărora le lipsește un joc bun de tip Zelda pentru computerul lor!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: