Download iRadio - Descarca PC Telefon Android sau IOS

iRadio
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un dispozitiv de protecție podcast elegant și de încredere

Urmărirea podcast-urilor tale preferate nu este niciodată ușoară și dacă ești departe de computer, este plăcut să știi că ceva te ocupă de tine.

Acolo intervine IRadio - un ripper de podcast excelent și cu aspect bun, care urmărește transmisiile. Din păcate, pare destul de limitat în ceea ce privește transmisiile pe care le poate urmări, care sunt în principal fluxuri ShoutCast și Live365. Cu toate acestea, aceasta cuprinde încă mii de stații care vă permit să inițiați și să înregistrați fluxuri. Programul vă etichetează track-ul în funcție de meta-date, dar le poate salva doar ca fișiere Mp3, ceea ce nu este o problemă decât dacă aveți nevoie de ele în WAV sau într-un format personalizat. Există, de asemenea, o opțiune de ardere, astfel încât să puteți salva fluxuri direct pe CD, deși acest lucru necesită o actualizare la versiunea completă. Problema din nou este însă că multe din cele descărcate sunt de la Podcast-uri pe care ești obligat să accepți că nu le-ai asculta neapărat.

Acesta este un dispozitiv de podcast elegant și puternic, dar necesită acces la o gamă mult mai largă de posturi și canale înainte de a atrage cu adevărat.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: