Download InteresTV - Descarca PC Telefon Android sau IOS

InteresTV
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Conectați-vă la mii de canale de radio și TV gratuite

Dacă doriți să vedeți cum arată televiziunea și radioul în alte țări, cea mai bună opțiune este să aruncați o privire asupra canalelor care difuzează conținut online, cu o aplicație precum InteresTV.

Această aplicație, al cărei nume pare să fi fost scris greșit, vă permite să răsfoiți canale radio și TV din întreaga lume. Dispune de o interfață originală proiectată ca un televizor, dar, din păcate, încărcat cu anunțuri de la Google.

Cea mai marcantă caracteristică despre InteresTV este numărul uriaș de canale pe care le include - peste 3.200 - din zeci de țări din întreaga lume.
Desigur, acest lucru nu înseamnă că toate funcționează perfect, dar faptul că aveți o gamă atât de largă din care să alegeți compensează ciudatul canal care funcționează.
Pe dezavantaj, canalele sunt listate într-un meniu derulant fără sfârșit din partea de sus a interfeței, ceea ce face ca lista să fie destul de incomodă de utilizat, iar programul nu are opțiuni avansate pe care le puteți găsi în instrumente similare, cum ar fi suport pentru marcaje sau capacitatea de a înregistra canale.

InteresTV vă permite să aruncați o privire la canalele TV și radio din întreaga lume, deși nu este la fel de complet ca în alte programe similare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: