Download Intel® XDK - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Intel® XDK
Categorie:
Programe Diverse Internet
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați aplicații pentru smartphone și tablete folosind JavaScript și HTML5

Intel XDK este un mediu multiplă platformă pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile care permite oamenilor să creeze aplicații pentru telefoanele mobile și computerele tablet folosind doar JavaScript și HTML5.

Baza de cod unic

Intel XDK oferă o bază de cod pentru a crea aplicații mobile pentru iOS, Android, Windows Phone, Windows 8, Amazon, Tizen și Nook. Scopul este de a face un singur cod sursă compatibil pe mai multe sisteme de operare mobile. Platforma încearcă să simplifice procesul prin îmbrățișarea tuturor platformelor țintă posibile și le pune într-un singur pachet. Aplicațiile mobile Intel XDK sunt scrise în HTML, JavaScript și CSS. Aplicațiile mobile scrise folosind limbi web sunt denumite aplicații hibride. Obiectivul este de a oferi un mediu de dezvoltare a aplicațiilor pentru toți dezvoltatorii web mobili și autohtoni, permițând astfel crearea de aplicații multiplă platformă.

Rezolvă destul de puține probleme

Platforma încearcă să rezolve mai multe probleme majore ale întreprinderilor și dezvoltatorilor individuali. Toate tipurile de dezvoltatori web care sunt familiarizați cu JavaScript, HTML și CSS pot dezvolta aplicații. Nu este nevoie să înveți noi limbi sau să dobândești abilități speciale. Costurile de dezvoltare scad deoarece angajații și întreprinderile independente trebuie să angajeze dezvoltatori cu un singur set de abilități. Viteza de dezvoltare, pe de altă parte, crește. Intel XDK îmbină depanarea, testarea și construirea de instrumente într-o soluție integrată, ceea ce crește productivitatea dezvoltatorilor. Nu se pierde timpul în timpul comutării între diferite instrumente.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: