Download Insurgency: Sandstorm - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Insurgency: Sandstorm
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Insurgență: Sandstorm este un trăgător realist de primă persoană care vă pune în impas cu alți jucători și AI. Experiență de luptă modernă în aceste setări frumos redate.

Obțineți tactici

Acest joc este un trăgător din prima persoană bazat pe echipă, cu un accent puternic pe tactici. Vă veți găsi într-o situație de luptă modernă într-un cadru contemporan, care se poate simți un pic ars în acest moment, cu atât de multe jocuri în acest cadru și, desigur, evenimente din lumea reală. Dar dacă ați avut sau nu suficient setarea, calitatea cu care este făcută setarea este destul de uluitoare. Puteți personaliza personajul dvs. pentru acea atingere personală adăugată, chiar până la o selecție de voci diferite. Un lucru pentru care Insurgency: Sandstorm primește un nume (meritat așa) este designul său sonor, care este la fel de impresionant ca graficele jocurilor. Puteți participa la 16 bătălii multiplayer 16 și chiar să luați AI în mod cooperatist.

Mare joc multiplayer

Acesta poate fi unul dintre cei mai buni jocuri multiplayer din prima perioadă. Arată și sună minunat, iar dacă puteți trece peste setarea contemporană și lipsa unei campanii de poveste, veți găsi un shooter excelent în prima persoană.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: