Download Insurgency - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Insurgency
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Apreciez Insurgența mai mult decât îmi place. Sat să joc acest trăgător militar modern, trebuie să mă confrunt cu faptul că - în timp ce îmi place să joc solider în orice număr de lumi abstractizate - realitatea unei zone de război nu mă atrage, nici măcar sub formă de joc.

Gata

Desigur, jocul de război are avantajul de a nu te omorî - dar Insurgența face o treabă fantastică, comunicând orice altceva care trebuie confruntat pe câmpul de luptă. Pentru toți jucătorii, cu excepția celor mai buni jucători, fiecare moment al jocului se va simți ca o încurcătură frenetică , o cacofonie vârtejă de praf și împușcături care, de obicei, duc la moarte prematură.

În ciuda confuziei pe care o simt începând fiecare rundă, trebuie să-mi recunosc incertitudinea, din vina mea. Controalele sunt configurația standard pentru prima persoană și pot să le ridic cu ușurință, dar nu sunt în stare să-mi aduc experiența de gen în lupta.

Scop

Moartea mă salută în fiecare colț, întrucât soliderul meu fragil este tăiat de opoziția cu ochii mai experimentați și mai înflăcărați, care mă aleg din mediu, în timp ce mă tot întreb de ce direcție provine zgomotul armelor. Toate aspectele de tactică ies pe fereastră în acest moment, deoarece singurele lucruri pe care le văd în mod clar sunt arma mea și marcatorul obiectiv. În combinație, aceste probleme m-au îndepărtat fără îndoială spre obiectivul meu, doar pentru a fi repede în jos și a fi obligat să aștept 30 de secunde pentru a reîncepe .

Totuși, cel puțin atunci când în cele din urmă mă întorc pe câmpul de luptă, mă aflu în siguranța cazărmii mele unde îmi pot selecta încărcătura dintre armamentele oferite. Cu un număr limitat de sloturi disponibile, echilibrarea echipamentelor mele , armelor și accesoriilor din opțiunile din lumea reală se dovedește a fi cea mai implicată parte a Insurgenței. Vreau să sacrific exactitatea unui site cu punct roșu pentru o armură mai grea a corpului? Nu am făcut niciodată, dar având în vedere longevitatea mea pe teren, este ceva ce ar trebui să ia în considerare probabil.

Lovitură

Insurgența face ceea ce face bine și îmi dovedește că așezați în spatele unui monitor este la fel de aproape de o zonă de război reală cum vreau să ajung. Pentru jucătorii care caută un trăgător din lumea reală, oferă o provocare interesantă și bine construită, care înlătură majoritatea elementelor arcade prezente în multe titluri similare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: