Download Injustice: Gods Among Us - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Injustice: Gods Among Us
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: ultimate-edition
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creând o ficțiune separată pentru universul principal DC, Injustice: Gods Among Us oferă o poveste unică, împreună cu o nouă abordare a eroilor și a răufăcărilor . Preluând motorul Mortal Kombat, Neversoft a reușit să creeze un luptător unu-la-unu, cu o scuză narativă, pentru a permite tuturor distribuțiilor iconice să se poată pune cu picioarele cu Superman.

Super-nebun

Injustice: Gods Among Us spune o istorie DC diferită. Într-o cronologie alternativă, Joker l-a păcălit pe Superman să provoace moartea lui Lois Lane, copilul său nenăscut și a milioane de oameni nevinovați. Înfrânt de vinovăție și furie, eroul capric se îndreaptă spre secția de poliție unde Batman pune la îndoială clovnul criminal ... și îl omoară .

Acest eveniment împarte cronologia. Într-o dimensiune, evenimentele continuă așa cum le știm, în timp ce în cealaltă Superman începe să guverneze universul DC ca împărat . Controlând oamenii cu un pumn de fier, puternica icoană adună mulți dintre ceilalți eroi la el - împreună cu câțiva supraveghetori - în numele păcii. Cu această puternică armată, el creează o societate temătoare, dispecerând orice criminal instantaneu într-o manieră decisiv un-super.

În această dimensiune Batman începe o forță de Insurgență pentru a sta împotriva Superman. Cu ajutorul unor super pastile, grupul său este capabil să-și crească forța musculară și densitatea osoasă pentru a le oferi o șansă de luptă împotriva armatei lui Superman - dar totuși pierd.

Ca întotdeauna, Batman are un plan . Descoperind cealaltă cronologie, Insurgency Batman trage în eroi din dimensiunea alternativă în care Superman a rămas eroic. Cu ei de partea sa, speră să găsească o modalitate de a-și bate vechiul prieten și de a restabili libertatea.

Această poveste se joacă printr-o serie de lupte individuale. Construit în jurul motorului Mortal Kombat, totul arată fantastic cu eroi și răufăcători capabili să-și distrugă adversarii dintr-un mediu ionic pe altul. Scuza narativă a super-pastilei pune distribuția diversă la același nivel, permițând personajelor precum Jokerul să stea împotriva zeului Ares .

Accesibil pentru toți

În timp ce cea mai mare parte a Injustice va fi familiară fanilor MK, aceasta amestecă puțin lucrurile. Grevele se împart în trei puncte forte cu un buton special dedicat, mai degrabă decât în patru atacuri echilibrate. Acest lucru îl face puțin mai accesibil fără a renunța la complexitate.

Este distractiv să vezi cum Neversoft a ales să diferențieze diferiții eroi și răufăcători cu mișcările lor . Arlequin, de exemplu, folosește viteza și o selecție de arme ascunse chiar și pentru câmp. Asta în timp ce mai multe super-personaje folosesc tot felul de manifestări (te privesc Lanterna Verde) și puteri de a lupta.

Acest lucru se extinde la incredibilele lor mișcări superioare care joacă la punctele forte ale fiecărui personaj. Printre acestea se numără Flash, care literalmente aleargă în întreaga lume înainte de a da lovitura finală adversarului său amețit, și Aquaman, care inunda ecranul și își hrănește adversarul unui rechin .

Din nefericire, chiar și cu toate pastilele magice pentru alimentarea personajelor, există încă unele probleme de echilibru . Unele personaje cer stăpânirea totală pentru a fi competitive, în timp ce altele sunt abuzate prea ușor. De exemplu, Green Arrow este prea potrivită pentru a trimite spamul doar o mână de foc rapid și mișcări pe distanțe lungi.

Acest lucru poate face ca situația online ocazională să fie și mai frustrantă în timp ce încercați să aflați și să continuați să fiți întâmpinați de începători care trimit spamuri simple .

Combaterea dinamică

Injustice: Gods Among Us este un luptător distractiv și interesant, care permite fanilor tuturor personajelor DC să preia controlul asupra eroului sau răufăcătorului lor preferat într-o luptă (destul de) bine potrivită. Cel mai important, arată grozav și se dezvăluie în personalitățile stabilite de benzi desenate , pentru a oferi totul un sentiment mai dinamic și cuprinzător.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: