Download IncrediMail 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

IncrediMail 2
Categorie:
Programe Email
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Insuflați viață nouă în e-mailul dvs. gratuit

IncrediMail este clientul de e-mail perfect pentru toți cei care sunt fani de fundaluri colorate, emoticoane, efecte de animație și alte bomboane de ochi pentru a-ți lumina mesajele de e-mail atât pentru acasă, cât și pentru afaceri. utilizare.

Acest client de e-mail se concentrează mai mult pe apariția de e-mailuri decât pe funcționalitate. IncrediMail vă oferă tot felul de elemente pentru a face ca mesajele dvs. să iasă în evidență cu adevărat : fundaluri, animații, efecte sonore și emoticonuri înfloritoare.

Pe lângă această bogăție grafică, IncrediMail rămâne un simplu client de e-mail . Puteți configura cu ușurință să funcționeze cu servicii populare de e-mail precum Hotmail, AOL Mail, Gmail, Yahoo! Poștați, sortați mesajele în dosare și căutați-vă e-mailul cu filtre avansate.

Efectele speciale din IncrediMail nu se limitează doar la e-mail: când începeți să compuneți un mesaj nou, veți auzi efectele de sunet tipografice tipografice, iar când veți primi un e-mail nou veți fi notificat cu un personaj animat 3D - pe care îl puteți alege o duzină din ei. Un alt element pe care va trebui să-l puneți la punct în IncrediMail, din păcate, este o cantitate incredibilă de reclame și bannere care vă încurajează să faceți upgrade la versiunea Premium. Pe site-ul dezvoltatorului, veți găsi suport pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă pe care o puteți avea.

IncrediMail este clientul de e-mail perfect pentru iubitorii de emoticon. Dacă preferați ca e-mailul să fie în text simplu, ar fi bine să stați departe de acesta. Dacă căutați alternative, vă recomandăm să încercați Mailbird sau Mozilla Thunderbird.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: