Download Inbox - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Inbox
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru a accesa numeroase căsuțe de e-mail simultan

Mulți dintre noi folosim în mod regulat mai multe conturi de e-mail. Unul poate fi în scop de afaceri, în timp ce altul ar putea fi asociat cu corespondențe personale. Accesarea acestora în mod individual poate fi dificilă și există probleme legate de securitate cu conectarea și ieșirea de pe servere diferite. O aplicație cunoscută pur și simplu sub numele de Inbox. este destinat să elimine decalajele între mai multe conturi și să eficientizeze întregul proces.

Caracteristici, aplicații și funcții unice

Intenția acestui software gratuit este de a permite utilizatorilor recunoscuți să schimbe rapid între diferite conturi de e-mail, precum Yahoo, Gmail și Outlook. Deși în natură destul de simplistă, problema este că acest sistem este perfect pentru utilizatorul care nu are timp să difuzeze între diferite pagini web în mod regulat. Cu un singur clic, se pot accesa numeroase conturi dintr-o conexiune securizată.

Funcționalitate cu o singură atingere

Spre deosebire de a trebui să introduceți manual detalii precum parole și nume de utilizator, Inbox. permite utilizatorilor să atingă pur și simplu o pictogramă relevantă (cum ar fi Gmail) și să acceseze imediat contul lor. Aceasta este, de asemenea, o funcție excelentă atunci când trebuie trimise mai multe mesaje de la mai multe portaluri. Această aplicație este disponibilă în prezent atât pentru computere personale, cât și pentru dispozitive mobile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: