Download ImageShack Hotspot - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ImageShack Hotspot
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cel mai rapid mod de a încărca fotografii pe serverul ImageShack

ImageShack Hotspot este o modalitate mai ușoară de a încărca imagini pe serverul ImageShack. Aspectul este similar cu FlashGet, astfel încât să puteți muta butonul de încărcare pe ecran și își amintește întotdeauna poziția actuală. De asemenea, este semi-transparentă, astfel încât să puteți vedea ce este mai jos, care este util, deoarece nu este atât de obstructive pe desktop.

Cu toate acestea, dacă tot te enervează, poți să îl plasezi în tava de sistem dacă alegi. Procesul de încărcare este foarte simplu. Pur și simplu trageți fișierul dvs. de imagine (toate formatele ImageShack sunt acceptate) pe broască, adică Hotspot, iar atunci când renunțați la fișierul de imagine, procesul de încărcare va începe. Când terminați cu succes, veți obține trei linkuri ale fișierului imagine - un URL direct de imagine, un cod HTML pentru site-urile Web sau MySpace și un cod BB pentru forumuri. Cea mai recentă versiune oferă suport pentru clipboard îmbunătățit și pentru Firefox.

Dacă sunteți utilizator ImageShack, atunci acesta este pur și simplu un mod mult mai rapid și mai bun de a încărca imagini pe server .

ImageShack Hotspot acceptă următoarele formate

JPG, PNG, JPG, GIF, SWF, BMP, TIFF, TIF, JPEG

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: