Download IconRestorer 1.0.6.2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

IconRestorer 1.0.6.2
Categorie:
Programe Personalizare Desktop
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Pictogramele de pe desktop, numite si shortcut-uri, sunt folosite pentru a usura lansarea unei aplicatii sau a unui fisier ori pentru a intra intr-un folder anume, fara a mai fi nevoit sa deschideti X foldere pentru a ajunge la el.

Unii dintre utilizatori le lasa in ordinea in care sunt, dar sunt multi care le sorteaza fie pe categorii, fie dupa preferinte. Insa nu putine sunt cazurile cand in urma instalarii unui driver video, rezolutia monitorului se schimba, sau daca pozitionarea automata a pictogramelor pe desktop este selectata, pictogramele sa fie aranjate toate la gramada, iar rearanjarea lor sa devina o treaba plictisitoare si consumatoare de timp, dar faca mai stiti unde se afla fiecare pictograma in parte.

IconRestorer este o aplicatie care creeaza un "backup" al pictogramelor de pe desktop, mai exact al pozitiilor acestora. Iar daca ceva se intampla, simplu aplicati doar fisierul backup si iconitele sunt aranjate asa cum au fost inainte, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Interfata programului este una foarte interactiva si nu cred ca cineva nu s-ar descurca cu utilizarea acestui program. Deasemenea, daca aveti mai multe backup-uri, si nu mai stiti care e cel pe care il cautati puteti seta ca atunci cand selectati un anume backup sa apara un preview. IconRestorer este tradus in mai multe limbi si are cateva teme.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: