Download iHeartRADIO - Descarca PC Telefon Android sau IOS

iHeartRADIO
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Radio internet personalizat

iHeartRADIO este un serviciu și aplicație de streaming de muzică și radio pe internet pentru Windows 8.

Există o mulțime de opțiuni pentru streaming de radio pe internet, dar iHeartRADIO aduce ceva diferit în tabel: posturile de radio locale . Există o mulțime de orașe majore listate în iHeartRADIO cu cele mai multe posturi de radio importante disponibile pentru streaming.

Dacă nu doriți să ascultați posturi de radio locale, puteți de asemenea să faceți cozi la artiștii preferați și să aveți un post de radio personalizat cu artiști similari . Când o piesă se joacă, vă poate plăcea / neplăcește, ceea ce ajută motorul muzical al lui iHeartRADIO pentru a afla mai multe despre gusturile dvs. muzicale. Va dura ceva înainte ca iHeartRADIO să înceapă să genereze liste de redare care vă atrag.

Există, de asemenea, o setare pentru descoperirea muzicii care poate fi ajustată de utilizator . Utilizatorii pot alege între „ Familiar ”, „ Mixt ” și „ Mai puțin familiar ” pentru a ajuta sau a reduce descoperirea muzicii. Acest lucru este util dacă aveți chef de artiști similari sau dacă vă simțiți aventuroși.

Calitatea de streaming a iHeartRADIO nu este rea, dar nu este impresionantă. Concurenți precum Spotify și chiar Pandora sună puțin mai bine și mai puțin comprimat . Totuși, caracteristicile și serviciile excelente ale iHeartRADIO sunt mai mult decât suficiente pentru a compensa acest lucru.

În general, iHeartRADIO este una dintre cele mai bune aplicații de transmisie radio pe internet disponibile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: