Download House of the Dead III - Descarca PC Telefon Android sau IOS

House of the Dead III
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 98 | Versiune: Trial
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Franciza House of the Dead de la Sega și-a aruncat prima oară în arcade în 1996, cu mult înainte ca zombi să devină principalul jocurilor video în care sunt astăzi. Acești trageri cu armă ușoară erau incredibil de populari, perifericele lor fizice dovedind încă o atragere reală într-un moment în care consolele de acasă începeau să apară ca fiind dominante.

Înainte să fie mișto

Această a treia tranșă, House of the Dead III, nu a făcut excepție. Jocul arcade avea o pușcă de plastic cu acțiune pentru a exploda zombi de pe ecran, adăugând un sentiment de implicare pe care pur și simplu nu îl puteți găsi pe un sistem de acasă. Problematic, însă, niciunul din acest apel tactil nu se traduce în versiunea pentru PC.

Deplasarea unui cursor în jurul ecranului cu ajutorul unui mouse sau al unui controler (presupunând că nu sunteți unul dintre pumnii de oameni cu un pistol ușor pentru computer) nu face nimic pentru a reproduce bucuria jocului arcade. În timp ce acest port face unele adăugări interesante pentru a ajuta jocul să se simtă mai implicat (arma și mâinile personajului tău sunt modelate pe ecran), pur și simplu nu poate compensa ceea ce s-a pierdut.

Capul apărând

Tehnic, însă, nu este nimic în neregulă cu acest port. Arată bine și funcționează bine, cu suficiente opțiuni video pentru a vă asigura că, chiar dacă jucați pe un computer vechi, fără joc, ar trebui să puteți găsi o modalitate de a-l rula. După ce ați făcut acest lucru, puteți începe să distrugeți zombi, oricât doriți și să vă bucurați de animațiile satisfăcătoare, grafice, cu capul.

Din păcate, chiar și ca traseu, acest joc oferă foarte puțin joc real. Este un degustator minuscul al produsului complet, care nici nu te lasă să termini prologul. Dacă dorești doar să te asiguri că House of the Dead III va rula pe mașina ta, atunci merită cu siguranță un demers, în caz contrar îl vei găsi dezamăgitor de scurt.

restrâns

Competentă din punct de vedere tehnic și amuzantă, această încercare a casei morților III apare, din păcate, din cauza lipsei de brevet și a concesiilor care au trebuit făcute pentru a o aduce în casă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: