Download HotkeyP - Descarca PC Telefon Android sau IOS

HotkeyP
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați comenzi rapide de la tastatură pentru toate funcțiile majore ale computerului

HotkeyP este un program util, gratuit, din Windows, care face parte din categoria Utilități software cu subcategoria Mouse & Keyboard.

Mai multe despre HotkeyP

Versiunea software este 4.3.1 și a fost actualizată la 13.06.2007. Este disponibil pentru utilizatorii cu sistemul de operare Windows 98 și versiunile anterioare, și este disponibil în limba engleză.

De când am adăugat acest program la catalogul nostru în 2006, a obținut 3.003 instalații, iar săptămâna trecută a obținut 2 instalații.

În legătură cu descărcare, HotkeyP este un program nu atât de greu, care nu va necesita la fel de mult spațiu liber decât programul mediu din secțiunea Utilități software. Este un software descărcat adesea în Bangladesh, Arabia Saudită și alte țări.

Noi comenzi: „Viteza CD”, „Ascundeți aplicația”, „Minimizați la tavă”, „Lupa”, „Ștergeți documentele recente”, „Ștergeți fișierele temporare”, „Salvați pictogramele desktop”, „Restaurați pictogramele desktop” Categorii ”Lipire text "poate conține mai multe șiruri separate cu% | "Lipire text" nu schimbă clipboard-ul "Afișează text" - parametrul% l înseamnă că conținutul clipboard-ului Parametrii comenzii sunt vizibili în coloana descriere (la comenzile interne, nu fișiere exe) Schimbat pictograma tăvii atunci când comenzile rapide ale mouse-ului sunt dezactivate (din ' X 'to' / ') Programul Spy are butoane pentru a copia valorile în clipboard sau direct în fereastra HotkeyP Fereastra Spy este redimensionabilă „Blocare computer” dezactivează CD autorun Opțiunea de a nu afișa Parola: *** când computerul este blocat

Schimbări

Noi comenzi: „Viteza CD”, „Ascundeți aplicația”, „Minimizați în tavă”, „Lupa”, „Ștergeți documentele recente”, „Ștergeți fișierele temporare”, „Salvați pictogramele desktop”, „Restaurați pictogramele desktop” Categorii ”Lipire text "poate conține mai multe șiruri separate cu% | "Lipire text" nu schimbă clipboard-ul "Afișează text" - parametrul% l înseamnă că conținutul clipboard-ului Parametrii comenzii sunt vizibili în coloana descriere (la comenzile interne, nu fișiere exe) Schimbat pictograma tăvii atunci când comenzile rapide ale mouse-ului sunt dezactivate (din ' X 'to' / ') Programul Spy are butoane pentru a copia valorile în clipboard sau direct în fereastra HotkeyP Fereastra Spy este redimensionabilă „Blocare computer” dezactivează CD autorun Opțiunea de a nu afișa Parola: *** când computerul este blocat
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: