Download HotKeyMan - Descarca PC Telefon Android sau IOS

HotKeyMan
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați comenzi rapide de la tastatură pentru orice

Dacă nu vă plac comenzile standard de la tastatură Windows, mergeți cu un pas înainte și creați-vă propriul cu HotKeyMan.

Acest instrument simplu vă permite să creați comenzi rapide personalizate prin combinarea tastelor Windows, Alt, Ctrl și Shift cu orice alte caractere din tastatura dvs. și apoi alocarea acestei combinații unei varietăți de funcții. Acestea pot include deschiderea fișierelor (documente sau aplicații), realizarea de capturi de ecran, trimiterea de taste la orice program dat și maximizarea sau minimizarea Windows-ului.

HotKeyMan include deja o mulțime de comenzi rapide implicite pe care le puteți păstra, șterge sau edita după bunul plac. Puteți adăuga cât mai multe combinații noi doriți, asigurându-vă mereu că nu supraescriu alte comenzi existente anterior - ceva despre care programul nu vă avertizează.

Singura problemă va fi apoi să le amintiți pe toate, deși puteți oricând să aruncați o privire la foaia de pătuț pe care o puteți deschide din pictograma programului din tava de sistem.

Dacă sunteți mai mult un utilizator de tastatură decât unul de mouse, veți dori HotKeyMan: un program care vă permite să atribuiți comenzi rapide de la tastatură la aproape orice lucru din Windows.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: