Download Horse Life - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Horse Life
Categorie:
Jocuri Fete
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Horse Life este un joc de simulare care se concentrează pe antrenament și îngrijirea cailor. De la învățarea cum să îngrijești corect un cal până la scuturarea grajdurilor și călăritul ca să glorifice toate aspectele deținerii și ridicării unui cal sunt acoperite de acest joc.

Instruire pentru succes

Un lucru pe care Horse Life îl clarifică chiar de la început este că deținerea unui cal nu este totul distractiv și jocuri. Înainte ca jucătorii să poată intra chiar în șa, ei trebuie să aloce destul de mult timp să scoată grajdurile, ceea ce poate fi destul de plictisitor pentru a spune cel mai puțin. Totuși, acest lucru ajută la adăugarea realismului jocului și când va veni timpul în sfârșit pentru a începe antrenamentul calului, acest aspect poate fi foarte distractiv. Controalele sunt relativ ușor de stăpânit, iar graficele frumoase completate cu fundaluri de pădure ajută să-i facă pe jucători să se simtă întrucât au cu adevărat un cal al lor pentru a călări spre glorie.

Ești un adevărat iubitor de cai?

Pentru oricine și-a dorit vreodată propriul cal și a dispărut sau vrea să afle mai multe despre grija pentru prietenul lor cu patru picioare, Viața de cal ar putea fi jocul perfect. Cu toate acestea, sentimentul foarte apăsător al jocului poate fi pe placul multor persoane.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: