Download Home FTP Server - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Home FTP Server
Categorie:
Programe FTP
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Server FTP pentru începători

Doriți să partajați fișiere cu alți utilizatori, dar nu știți cum să începeți cu FTP? Serverul FTP de origine este un server FTP ușor de utilizat, care vă permite să partajați fișiere direct de pe computer cu puține cunoștințe FTP.

Server FTP Acasă vă permite să configurați conturi de utilizator, să specificați permisiunile de director și să monitorizați accesul la fișiere individuale. În plus, acceptă utilizarea de directoare virtuale, adrese IP interzise și oferă o interfață de administrare bazată pe web care vă permite să consultați statisticile utilizatorului.

Deși vizat în mod clar pentru începători, FTP-ul Acasă nu lipsește nici în alte funcții. Este ușor să te ridici și să rulezi, deși s-ar fi putut face cu un vrăjitor care să te ghideze în primii pași. Interfața nu este tocmai atrăgătoare, dar începătorilor le va părea puțin și mai mult despre modul în care simplifică procesul FTP.

Serverul FTP de acasă este un instrument excelent pentru toți cei care nu sunt familiarizați cu FTP, dar doresc să se deschidă cât mai curând posibil.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: