Download HoDoKu - Descarca PC Telefon Android sau IOS

HoDoKu
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2.0.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Am testat o mulțime de aplicații sudoku, dar niciuna dintre ele nu a fost la fel de detaliată și bogată în funcții ca HoDoKu.

Cu HoDoKu puteți genera atât de multe sudokus-uri și doriți să le rezolvați imediat. De asemenea, puteți salva sudokus nesoluționat pentru mai târziu sau le puteți imprima pentru a le lua cu dvs.

HoDoKu include trei moduri ( învățare, exersare și joacă ) și cinci niveluri de dificultate (de la ușor la extrem ), deci sigur veți găsi provocarea perfectă în funcție de abilitățile dvs. Și dacă vă blocați în orice moment, nu vă faceți griji: HoDoKu este documentat în detaliu și vă poate arăta indicii, numere de candidat și chiar lista completă a pașilor necesari pentru a rezolva sudoku.

HoDoKu este o aplicație sudoku excelentă atât pentru începătorii, cât și pentru sudoku. Totuși, este redusă printr-o interfață oarecum confuză care nu oferă indicii cu privire la ce face fiecare buton de pe bara de instrumente.

HoDoKu este un instrument sudoku complet care nu numai că vă permite să vă bucurați de aceste puzzle-uri japoneze populare, dar vă învață cum să faceți acest lucru în cel mai bun mod posibil.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: