Download HiPER Calc - Descarca PC Telefon Android sau IOS

HiPER Calc
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un calculator ușor cu funcții științifice

Pentru majoritatea oamenilor, un calculator standard care poate adăuga, multiplica, diviza și scădea ar fi mai mult decât suficient pentru a-și satisface nevoile. Acest lucru nu este în mod sigur pentru persoanele ale căror profesii implică multă matematică și calcule. Pentru persoane ca acestea, vor avea nevoie de un calculator care are mult mai multe funcții. HiPer Calc de HiPer Development Studio este aici pentru a oferi o soluție la această nevoie. Este un calculator științific digital care are o mulțime de funcții pe care majoritatea matematicienilor le vor aprecia.

Funcții ... Literal

HiPer Calc are o mulțime de funcții și funcții pe care mulți calculatori obișnuiți nu le dețin. Probabil cea mai importantă este funcțiile matematice actuale, cum ar fi funcțiile s ine, cosinus și tangența . Există, de asemenea, butoane pentru a calcula pentru pi, adăuga exponanți și multe altele. Un lucru minunat în acest calculator este faptul că puteți atribui funcțiile de bază cu ajutorul tastelor rapide. Acest lucru vă va face calculele mult mai ușoare și fluxul de lucru mult mai eficient în loc să fie nevoit să faceți clic pe butoane de fiecare dată. În plus, calculatorul are o caracteristică incredibil de utilă pentru oricine nu este înclinat la matematică sau nu are nevoie de o actualizare. Un simbol cu explicații despre toate butoanele funcționale majore din calculator apare de fiecare dată când treceți peste butoanele menționate. Oricine a privit vreodată unul dintre aceste calculatoare științifice fanteziste și a devenit major confuz poate să-și ia rămas bun de la confuzie, deoarece tot ce trebuie să faceți este să treceți peste butoane pentru a le înțelege.

Despre estetică

Când lansați prima dată programul după instalarea lui, aspectul său este, în mod sigur, nu foarte bun. Are un design negru care nu se încadrează în interfața mică. Veți descoperi că unele dintre butoanele sunt tăiate în partea de jos. Acestea fiind spuse, puteți schimba tema, precum și orientarea programului. Păstrarea acestuia în modul portret simulează aspectul unui calculator din viața reală un pic mai bine, dar modul peisaj este mai ușor de privit și de utilizat. Sincer, toate celelalte teme pe care le oferă programul arată mult mai bine decât cele implicite. Arată curat, elegant și simplu. Din fericire, nu costă nimic deloc să înlocuim tema. Favoritul meu personal este Câmpia Zăpezii, deoarece pare elegant și profesional. În sfârșit, programul are unele erori tipografice. Deși acesta nu este un defalcător, este un punct împotriva profesionalismului programului.

Un calculator funcțional

Majoritatea oamenilor vor găsi probabil acest calcul un pic excesiv. Nimeni nu are nevoie de toate acele funcții și butoane. Acestea fiind spuse, dacă aveți nevoie de funcțiile și butoanele menționate, HiPer Calc este un calculator ușor care vă oferă aceste funcții. Este foarte personalizabil cu o varietate de opțiuni de aspect. Fișierele cu instrumente când treceți este o caracteristică subestimată care ar trebui să fie lăudată cerurilor datorită cât de util este. Cu siguranță recomand să obțineți acest calculator pentru oricine va efectua calcule mai complexe.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: