Download Hill Climb Racing 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hill Climb Racing 2
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Hill Climb Racing 2 este un joc de curse condus de fizică, care promite jucătorilor o mulțime de emoții și vărsări. Jucătorii se confruntă cu un traseu de curse plin de dealuri și trebuie să depășească cu exactitate câtă putere să folosească pentru a ajunge peste dealuri, fără să-și învârtă mașina și să fie nevoiți să se întoarcă la început.

Up Hill Lupta

Jucătorii vor trebui să aibă multă răbdare pentru a descoperi cu exactitate câtă putere trebuie să utilizeze pentru a-l face pe fiecare deal. cei care abia încep să joace Hill Climb Racing 2 sunt probabil să constate că petrec mai mult timp cu susul în jos decât curse în realitate și, deși acest lucru poate fi un pic frustrant, există un sentiment real de satisfacție atunci când dealul este montat în sfârșit.

Poți parcurge distanța?

Oricine s-a bucurat să joace jocul inițial și caută o provocare nouă, trebuie să se asigure că vor verifica cursa Hill Climb Racing 2. Adăugarea noului mod de gravitație scăzută oferă jucătorilor o mulțime de distracție suplimentară și există suficiente piese și mașini pentru mențineți majoritatea jucătorilor interesați și angajați cel puțin câteva ore.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: