Download Hide Your IP Address - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hide Your IP Address
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ascundeți adresa dvs. IP reală pe servere proxy

Adresa dvs. IP este ca numărul personal de identificare de pe web. Dar, uneori, este necesar să îl ascundeți - pentru a accesa un anumit serviciu web restricționat IP, consultați un site web într-o altă limbă sau din motive de securitate.

Cu Ascundeți adresa dvs. IP puteți masca cu ușurință adresa dvs. IP reală și o puteți înlocui cu o adresă IP „falsă” situată în altă parte a planetei. Pentru a realiza acest lucru, programul folosește servere proxy împrăștiate pe tot globul, din China până în Statele Unite. Serverele proxy tind să încetinească conexiunea, dar trebuie să spun că Ascundeți adresa dvs. IP a arătat un grad ridicat de fiabilitate și viteze excelente de viteză în timpul testelor noastre.

Spre deosebire de ceea ce credeți, ascundeți adresa dvs. IP este cu adevărat ușor de utilizat și nu necesită abilități tehnice. Ori de câte ori trebuie să ascundeți IP-ul dvs. real, faceți pur și simplu clic pe butonul Start de pe interfața programului. Asta e tot! Puteți să-l minimizați în tava de sistem.

Ascunde adresa dvs. IP include un meniu Opțiuni în care puteți seta programul să schimbe proxy-ul în funcție de o anumită perioadă de timp, precum și să-l faceți să ștergeți toate urmele de navigare pe internet (fișiere temporare, cookie-uri, istoric și așa mai departe) când începeți programul. Pe dezavantaj, Ascundeți adresa dvs. IP funcționează doar cu Internet Explorer și Firefox, iar designul său ar putea fi îmbunătățit clar.

Ascunde adresa dvs. IP vă permite să ascundeți adresa dvs. IP reală sub alta, datorită serverelor proxy răspândite pe tot globul.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: