Download heShot - Descarca PC Telefon Android sau IOS

heShot
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument de bază pentru captarea ecranului

heShot este un instrument ușor de utilizat pentru captura ecranului care vă permite să fotografiați imaginea de pe monitor și apoi să marcați anumite zone de pe acesta.

Programul este într-adevăr simplu atât în designul, cât și în funcționalitate. Aveți două opțiuni principale pentru a captura imagini - fie întregul ecran, fie doar fereastra activă - și câteva instrumente de editare de bază pentru a marca anumite zone de pe imaginea capturată sau pentru a aplica un filtru.

Printre opțiunile HeShot veți găsi o pensulă pentru a adăuga comentarii sau semne, un efect de scară în gri, un instrument pentru a lumina sau întuneca imaginea și un alt instrument pentru a roti instantaneul. Instrumentele sunt disponibile printr-un meniu contextual, ceea ce cred că este destul de incomod. Ar fi mult mai ușor să le aveți pe o bară de instrumente standard.

heShot salvează doar imagini în format BMP și nu include o opțiune de anulare. Așa cum am spus, este un program destul de simplu, care poate fi bun pentru a evidenția anumite elemente dintr-un instantaneu, dar care ar putea fi îmbunătățit mult fără a-și pierde ușurința de utilizare.

heShot este o aplicație de captare a imaginilor cu adevărat de bază, care include câteva filtre și instrumente pentru a edita instantaneul și a marca anumite locuri pe ea.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: