Download Hero Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hero Online
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Hero Online este o capodopera ce are la baza o poveste foarte frumoasa. Scopul tau este sa-ti dezvolti abilitatiile de lupta si sa dobandesti experienta pentru a deveni un adevarat erou.

Povestea incepe cu sfarsitul unui zaboi intunecat la care au contribuit doisprazece entitati malefice. Acest razboi s-a sfarsit datorita unui erou, cunoscut din toate timpurile pentru puterea si spiritul sau de lupta. Oamenii l-au numit Balaurul cel Mare, iar 20 de ani totul a fost o armonie si o pace.

Dar intr-o zi trista Balaurul cel Mare a fost gasit mort cu dovezi clare de crima indreptate spre cineva din casa lui. In mod ciudat ciminalul nu a fost pretins ca a fi un razboinic sau luptator, ci chiar sotia lui.

Se zvoneste totusi ca atunci cand s-a descoperit trupul Balaurului cel Mare, acesta a spus cu ultimele cuvinte " Sunt inapoi... Doisprezece dintre ei s-au intors... " Auzind despre moartea eroului lor, poporul tarii a fost socat si indignat. Panica s-a raspandit in intregul teritoriu, iar fiecare se gandea la ce a vrut sa spuna in ultimele cuvinte. S-a referit la faptul ca acei doisprezece demoni s-au intors? Si daca da, cine va salva poporul de ei ?

In cazul in care acestia s-au intors, poporul si teritoriul ar fi in mare pericol cu exceptia cazului in care un nou erou isi va face prezenta. Misiunea ta este ca tu sa fi acel erou!
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
18/02/2013, 12:36