Download Hearts Deluxe for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hearts Deluxe for Windows 10
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Hearts Deluxe pentru Windows 10 este un joc de cărți pentru Windows 10 în care încercați să obțineți punctele minime posibile eliminând Hearts, în special Queen of Spades. Jocul are o grafică și control excelent, setări de dificultate și câteva moduri suplimentare de joc.

Joc distractiv și ușor

Hearts Deluxe este un joc distractiv și ușor pe care îl puteți juca oricând doriți. Jocul este disponibil atât pentru PC, cât și pentru dispozitive mobile. În ciuda adăugării câtorva elemente suplimentare, jocul reușește să rămână ușor, agitat și elegant precum predecesorul său. Mai mult, păstrează regulile clasice. Controalele funcționează bine și poți să te duci la joc imediat - adică dacă ai mai jucat jocul clasic înainte. În cazul în care ești un începător, instrucțiunile detaliate de joc incluse în joc te vor face să te miști.

Divertisment de durată

Jocul poate fi simplu, dar cu siguranță nu este prea scurt. De fapt, ai juca acest joc destul de mult timp. Pentru a vă oferi o perspectivă, un meci va dura marginal mai mult decât o sesiune de solitaire. Și diversele setări de joc ajută la o valoare de durată suplimentară. Jocul are un tracker de statistici care vă ajută să urmăriți numărul de jocuri câștigate sau pierdute. Și cele două moduri suplimentare de joc: Omnibus Mode și Hooligans Mode adaugă cu siguranță mai mult decât o versiune de versatilitate acestui joc.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: