Download Hearthstone - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hearthstone
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: Heroes of Warcraft 1.11.6.2438
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Hearthstone este un joc online de cărți de colecție (CCG) în care te vei confrunta cu prieteni și străini cu cărți și personaje inspirate de Warcraft. Vă amintiți de Magic: The Gathering and Duel of Champions? Ei bine, Hearthstone ia aceste concepte și le face (chiar) mai accesibile cu reguli și controale simplificate . Deși este în primul rând un joc multiplayer, este, de asemenea, distractiv să te joci singur datorită campaniei sale complete și a tutorialului excelent.

Un set excelent de cărți simple, dar adânci

Hearthstone: confruntările Heroes of Warcraft te-au luptat pe adversarul tău cu puntea pre-construită de 15 cărți. Posibilitățile sunt enorme datorită celor 9 clase diferite pe care le poți juca, fiecare cu propriile cărți unice. Spre deosebire de Duel of Champions și jocuri similare, cu toate acestea, niciuna dintre cărțile dvs. nu este plină de reguli complexe - Hearthstone se angajează să simplifice. Jocul este foarte accesibil din start, datorită tutorialului său excelent , dar pe măsură ce avansați, o profunzime începe să se dezvăluie. Niciodată expresia „ simplu de învățat, dificil de stăpânit ” nu a fost atât de aptă, asigurând meciuri interesante atât pentru jucătorul nou, cât și pentru veterani: fapt demonstrat în mod clar de comunitatea profesională care s-a dezvoltat în jurul jocului.

Pe lângă dualele simple văzute în alte CCG-uri, Hearthstone mai prezintă o „arenă”. În acest mod (care necesită să plătiți cu bani fie prin monedă câștigată, fie prin cumpărare în aplicație), trebuie să construiți un pachet de treizeci dintr-o selecție aleatorie de cărți . Vă confruntați apoi cu alți adversari la un moment dat până câștigați 12 meciuri sau pierdeți trei - după care vă puteți revendica recompensa - creând un mod intens de joc pentru jucători de toate abilitățile.

Joc de gândire atent

Jocul Hearthstone este bine conceput pentru a funcționa pe toate platformele (deși pe ecrane mai mici cărțile pot fi greu de realizat). Cu controalele sale de glisare și de bază, veți avea elementul de bază jos înainte de a termina tutorialul. Nu că acest lucru îi va surprinde pe fanii Blizzard renunțați pentru designul lor atent și intuitiv.

Modelul de monetizare al Hearthstone este, de asemenea, ușor de înțeles. Cumpărați pachete de cărți (boostere) pentru a vă extinde opțiunile de punte, monede pentru a face față rivalilor și extinderi pentru a extinde campania cu un singur jucător. Sistemul de căutare al jocului vă permite, de asemenea, să câștigați monedă în joc prin finalizarea sarcinilor (cum ar fi introducerea unui număr stabilit de bătălii ca o clasă specifică). În ansamblu, jocul este echilibrat, ceea ce înseamnă că achizițiile nu sunt necesare atâta timp cât sunteți pregătiți să dedicați ceva timp acestuia, dar cei care nu doresc să participe la numerar au opțiuni strategice mult mai limitate la început.

Graficele Hearthstone sunt superbe , toate atingând performanța tehnică obișnuită a lui Blizzard și o estetică atractivă în interior. Coloana sonoră urmează același tipar, cu muzică excelentă, bine compusă.

Ultimul în jocul de cărți online

Warcraft Hearthstone a venit de unde să stea în vârful pilei digitale CCG. Jocul este interesant și echilibrat pentru toți jucătorii , deși este trist că jucătorii care nu plătesc tind să fie mai restricționați strategic.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: