Download Hazard - The Journey Of Life - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hazard - The Journey Of Life
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista | Versiune: Demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Hazard - The Journey Of Life este un joc în prima persoană, fără a trage! Nu este nimeni pe care să-l omoare, făcând din aceasta o aventură 3D cu adevărat neobișnuită!

Hazard - The Journey Of Life este prezentat într-o grafică foarte îndrăzneață, netedă, care nu este realistă, dar cu aspect foarte futurist. Este ca o versiune și mai stilizată a Portalului Valvei, iar atmosfera ciudată, tensionată, este de asemenea similară. Cu toate acestea, în Hazard - The Travel of Life, nu pare să existe un robot rău care să controleze progresul dvs., chiar dacă puzzle-urile sunt dificile.

Mesajele, uneori cu indicii, sunt postate pe pereți în timp ce vă deplasați și aveți o bază de unde puteți accesa toate zonele pe care le-ați descoperit. Nu există nicio poveste explicită sau punct către joc, dincolo de întrebările filozofice pe care vi le pune pe parcurs.

Această abordare este principala forță și slăbiciune a pericolului - Călătoria vieții. Nu toată lumea va putea să rezolve puzzle-urile din indiciile lor, deoarece necesită un anumit mod de gândire. Dacă ești blocat, nu poți face nimic. Utilizarea coridoarelor în principal albe face uneori dificil să vă amintiți unde vă aflați în joc, chiar dacă puteți să vă întoarceți în sala principală și să vedeți harta ori de câte ori doriți!

Dacă doriți o nouă experiență de jocuri 3D, Hazard - The Journey Of Life este destul de diferit și vă va provoca puzzle-ul, precum și abilitățile de acțiune.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: