Download Harold - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Harold
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.0.0.1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Din momentul în care începi să joci Harold, este greu să nu fii fermecat. Prezentarea de desene animate de sâmbătă dimineața și mecanica jucăușă vă invită să vă cufundați în lumea sa capricioasă, dar abia după ce vă aflați vă dați seama cât de dificil este acest mic automobilist.

Într-o misiune pentru Dumnezeu

Nu este chiar o introducere blândă. Pui controlul unui înger tânăr Gabriel, încercând să câștigi o bursă la Colegiul Arhanghel. În timp ce sunteți studentul cerului, pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să ajutați un muritor să câștige o cursă (sau cel puțin să vină a treia). Din păcate îl atrageți pe Harold, un bărbat cu talente atletice limitate.

Făcând halo, este timpul să începi să înveți elementele de bază. Ceea ce Harold îi lipsește de pricepere, el face pentru a fi determinat, deoarece el plutește fericit prin orice pericol în calea sa. Acest lucru te lasă folosindu-ți puterile îngerești pentru a-l salva de rău .

Influența ta cea mai directă asupra lui Harold este să -l facă să sară . Acest lucru evită multe dintre capcanele mai evidente (adesea, literalmente), care își calcă calea către linia de sosire. Totuși, lucrurile se complică mai repede, deoarece trebuie să schimbi lumea din jurul alergătorului tău, dacă are vreo șansă. Manipularea platformelor, zdrobirea obstacolelor și o serie de alte acțiuni trebuie să fie înlănțuite cu grijă împreună pentru a păstori Harold la scopul său.

Poate să pară simplu, dar odată ce jocul te-a sărit pe Harold pe o plută pe care te deplasezi în loc pentru a-l prinde, înainte de a-l învârti dintr-o frânghie pentru a ajunge la un lift pe care îl controlezi, astfel încât să poată evita să cadă într-o groapă de vârfuri, devine destul de minunată. Necesită viteză, dexteritate și capacitatea de a-ți freca capul și de a-ți bate stomacul, fără a te înfunda în funcția cognitivă.

Mâna Domnului

Pentru a echilibra puțin această complexitate, Harold (jocul) este un tutorial greu . Înainte de a intra în oricare dintre curse, practicați fiecare pas al călătoriei cu Gabriel. În timp ce acestea sunt încadrate ca provocări în care trebuie să colectați trei stele, ele sunt cu adevărat acolo pentru a încetini ritmul jocului.

Din fericire, atunci când cursa propriu-zisă se întoarce, adăugarea altor concurenți adaugă un pic mai mult acțiunii. Pe lângă manipularea mediului pentru a-l ajuta pe Harold, îl puteți folosi și pentru a sabota opoziția și a obține un avantaj.

Favoritul meu personal dintre acestea este capcana. Acest lucru trebuie să vă întoarceți suficient pentru a nu-l smulge, înainte de a-l elibera pe un alergător care trece. Obține tensiunea corect și nefericitul concurent este bătut comic în mod repetat în pământ , pierzând timp prețios. Este un plus distractiv, pe care aproape ca Aststerix ca personajele și animația o pun în evidență.

Miraculos

În timp ce genul de rulare automată s-a putut obosi puțin, Harold evită această problemă adăugând răsuciri mecanice interesante, un pic de umor și o mulțime de polonezi. Dacă aveți vreo dragoste pentru gen, acest amestec de amuzante și alergători este o plăcere cerească .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: