Download Hardwipe 1.5.0 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hardwipe 1.5.0
Categorie:
Programe Hard Disk
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Hardwipe este un utilitar gratuit care poate fi folosit pentru a va asigura ca fisierele pe care le stergeti raman sterse definitiv. Mai intai se face eliminarea si apoi suprascrie fisierele cu date aleatoare. In functie de sensibilitatea datelor sau de timp pe care il aveti la dispozitie, puteti alege sa suprascriti fisierele cu date aleatoare de pana la 35 de ori, aceasta este metoda standard Gutmann.

Tehnica poate fi utilizata pentru a sterge toate tipurile de hard disk, dar si carduri de memorie sau unitati de stocare USB. Acest lucru este foarte util pentru oricine vinde un computer sau trecerea pe un hard-disk, dar, de asemenea, programul se dovedeste util pentru oricine imparte un calculator cu altii si doreste sa se asigure ca datele sterse nu ajung în maini gresite.

Aceasta optiune se prezinta în doua moduri - abilitatea de a sterge fisiere si foldere individuale in acelasi fel de mult ca stergandu-o unitate intreaga, stergîndu-si spatiu liber pentru a elimina urme de alte dosare care au fost utilizate. Interfata principala a programului face ca procesul de stergere sa fie incredibil de simplu, dar exista, de asemenea, integrarea în Explorer, deci este posibil sa stergeti în siguranta fisierele din meniul contextual.

De asemenea, programul va ofera optiunea de a sterge continutul fisierului de swap Windows, care pot revela o mare de informatii despre ceea ce a fost utilizat computerul. Deoarece unele dintre operatiunile de stergere pot fi destul de lungi, programul are abilitatea de a opri automat computerul la finalizarea.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: