Download Hangouts - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hangouts
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O aplicație de mesagerie versatilă și gratuită

Hangouts este aplicația de chat Google pe care o puteți utiliza pe mai multe dispozitive pentru a rămâne în contact cu prietenii și familia. Funcționează ca o extensie pentru majoritatea browserelor, o aplicație pentru iOS și Android, precum și un program complet pentru Windows. Puteți găzdui apeluri video gratuite cu până la zece contacte , participa la grupuri de chat și puteți trimite mesaje către oameni chiar dacă sunt offline.

Toate contactele dvs. într-un singur loc

Google Hangouts este o opțiune simplă pentru a ține pasul cu persoanele sincronizate cu contul dvs. Când deschideți un mesaj nou, acesta afișează o listă cu toți cei disponibili pentru o chat rapidă. Dacă găsiți ceva timp liber, există o pictogramă pe care o puteți atinge pentru a trece la un apel Google gratuit. Acest lucru folosește camera dvs. pentru a partaja fluxuri live pentru până la zece persoane în același timp.

Chaturile sunt simple și ușor de utilizat. Acestea sunt o configurație de bază și urmăresc aspectul mediu al majorității aplicațiilor de mesagerie, cum ar fi Zoom . Puteți utiliza emoji, actualiza un mesaj de stare și trimite videoclipuri și fotografii. Este versatil, dar rămâne suficient de simplu pentru majoritatea oamenilor.

Această aplicație sincronizează, de asemenea, toate chaturile. Dacă schimbați de pe computer pe dispozitivul dvs. Android, acesta menține toate mesajele actualizate. Acest lucru rămâne valabil pentru contacte. Este confortabil, deoarece se actualizează la fiecare câteva secunde în fundal și folosește puține resurse în acest proces.

Ușor de instalat

Această aplicație vine în mai multe formate. Este disponibil pe mai multe dispozitive, deci procesul de instalare variază. Puteți descărca și instala aplicația Google Hangouts pentru Android pe site-uri web terțe. Pentru toate dispozitivele mobile, puteți utiliza Google Play Store, magazin Microsoft sau App Store.

După ce este instalat, trebuie să vă conectați la contul Google. Vă va trimite un mesaj text sau va începe un apel telefonic, pentru a oferi un cod unic. După ce ați introdus acest lucru, procesul de sincronizare va începe și atunci sunteți gata să începeți discuțiile.

O interfață neintruzivă

Aplicația Hangout este una dintre cele mai simpliste de acolo. Puteți juca cu câteva opțiuni de afișare. Unii ar putea prefera modul de stil de mesagerie în care programul se află de o parte și de alta a ecranului într-o casetă dreptunghiulară mică. Acest lucru lasă loc pentru a lucra la alte proiecte și a păstra filele pe chat-urile dvs. în acest proces.

Există, de asemenea, un ecran complet și modul ferestre. Ambele oferă informații mai detaliate despre fiecare conversație pe care o țineți, dar ocupă mai mult spațiu. Aceasta este probabil cea mai bună modalitate de a utiliza aplicația pentru desktop Google Hangouts . Împiedică capacitatea de a face multitask, dar este mai confortabil de utilizat.

Funcții de chat distractive

În timp ce acestui program îi lipsește câteva clopote și fluiere pe care aplicațiile precum WhatsApp le au, mai are câteva modalități de a face distracția în chat. Vă puteți bucura de o conversație nebună cu cel mult 149 de persoane din chaturile de grup. GIF-urile și stickerele sunt ușor de accesat și de trimis. De asemenea, puteți partaja fotografii și videoclipuri. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea aplicațiilor, programul Hangout reduce calitatea imaginilor pentru a reduce utilizarea datelor.

Accesorii utile

Puteți conecta contul Google Voice pentru apeluri telefonice, mesaje text și integrare vocală . În timp ce persoanele de contact care folosesc Hangouts se pot comunica gratuit între ele, Voice vă solicită apeluri la numere de telefon și linii fixe.

O altă caracteristică utilă implică Maps. Puteți partaja locația dvs. cu alte persoane prin chat. Este ușor să trimiteți o anumită destinație prietenilor dacă planificați o călătorie. Această funcție oferă, de asemenea, detalii și link-uri pentru mai multe informații în afara aplicației.

Doar esențiale

Google Hangouts este confortabil, ușor de utilizat și de înțeles și are tot ce aveți nevoie pentru a contacta prietenii și familia. Îi lipsește complexitatea pe care o au alte programe. Cu toate acestea, este suficient pentru a face o alegere de top pentru comunicare.

Cea mai recentă actualizare a adăugat o caracteristică de bloc. Acum puteți converti text direct în emoji Google printr-o opțiune pe care o puteți comuta sau dezactiva. Există o funcție de mutare pentru anumite contacte care se aplică mesajelor de chat și apelurilor vocale. De asemenea, puteți ascunde și fixa pe oricine din lista dvs.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: